Wij maken het persoonlijk

Campagnes die steeds weer voelen als een persoonlijke boodschap, dáár ligt onze kracht. Ieder contactmoment perfect getimed en afgestemd op de interesses van je klant. Om dat te bereiken, brengen we alle relevante kanalen samen tot één campagnelandschap waarbinnen alles naadloos op elkaar aansluit. Zo krijgen we mensen in beweging. Dat gaat veel verder dan aandacht of voorkeur. Wij zijn hét activatiebureau en dat zul je merken!

Content
Data
Products
Advertising
SEO optimalisatie
Content strategie
Marketing automation

Rechtstreeks aan de slag met Brandpulse Campagnes

We werken met drie zelfstandige teams: Campagnes, Content en Data. Wil je meer weten over campagnes of heb je een gerichte vraag? Dan schakel je bij ons direct met de specialisten die je nodig hebt. Vraagt je project om een integrale aanpak, dan gaat Brandpulse als één totaalpartner voor je aan de slag.

 

Het is tijd voor next-level

Vergeet online banners die je doelgroep overal achtervolgen. We tillen campagnes naar een hoger niveau door steeds verrassende, relevante en persoonlijke content te bieden. We bouwen een deelnemersplatform of een app. We analyseren klikgedrag, kassasystemen en fysiek winkelbezoek. We versturen nieuwsbrieven, e-mailings en direct mails. We bieden gratis demo’s en whitepapers.

 

Multichannel is bij ons dagelijkse kost

Creativiteit en strategie zijn altijd leidend. Onafhankelijk van techniek zetten we online en offline alles in wat nodig is om een campagne succesvol te maken. We laten je graag zien hoe onze multichannel aanpak werkt in de praktijk. Bekijk alvast onze cases of maak een afspraak voor een presentatie.

 

We persen het maximale uit elk platform
(maar we hebben zo onze voorkeuren)

We zijn techniekonafhankelijk, maar hebben wel favoriete marketing automation platformen. Zo werken we met Selligent, Tripolis, Copernica en Maileon, omdat het datagedreven oplossingen zijn die gewoon geweldig werken in de praktijk.

 

360 graden klantprofielen

Pas als je weet wat mensen beweegt, krijg je ze met je mee. In de richting van een aanvraag, een aankoop of lidmaatschap. Daarom gebruiken we elke campagne om data te verzamelen en 360 graden klantprofielen op te bouwen. Zo kunnen we nog beter voorspellen, personaliseren en optimaliseren.

 

Interesse in wat we voor jou kunnen betekenen op het gebied van campagnes? We vertellen je hier graag meer over!

Afspraak maken

 

 

Hoezo campagnebureau?

We kijken graag over de grenzen heen die in de praktijk nog vaak bestaan. Veel opdrachtgevers hebben bijvoorbeeld een bureau voor social content, een partij voor achterliggende techniek en een campagnebureau. Wij weten raad met alle drie en werken perfect samen met andere partijen om echt vernieuwende dingen te doen op het gebied van creatie en technologie. Bekijk onze cases maar eens.

 

Waar ben jij in het hele verhaal?

Als de klant en zijn interesses zó centraal staan bij alles wat je doet, moet je oppassen dat je jezelf niet verliest. Wij zorgen ervoor dat je altijd je eigen verhaal blijft vertellen en trouw blijft aan jezelf. Bij elke campagne houden we je merk scherp in de gaten, zodat branding en activatie elkaar blijven versterken.

Samen een campagne maken?
Robbert staat voor je klaar!
Mail Robbert

Liever bellen? Dat kan ook!
+31 85 210 60 44